top offline web site building software

FOODTRUCK

"People will travel anywhere for good food!"

Ciao Gente is de foodtruck van Jordi Lambregts. Met de verassende menu zet Ciao Gente zichzelf goed op de kaart. Op elk evenement worden de juiste hapjes, drankjes of diners geserveerd. Deze foodtruck is geschikt voor allerlei gelegenheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld markten, braderieën, festivals en bruiloften. Ciao Gente houdt van de Italiaanse sfeerbeleving. Door hun mooie aanbod en authentieke verschijning zorgen ze voor een gezellige toevoeging aan je evenement. 

Vind jij dat het je gasten aan niets mag ontbreken en neem je met minder dan alleen het lekkerste eten geen genoegen? Dan kunnen jij en Ciao Gente elkaar de hand schudden. Jullie vinden elkaar in jullie gevoel voor gastvrijheid en de liefde voor smaakvolle producten en authentieke gerechten. Jouw feest, festival of evenement wordt gegarandeerd een succes met Ciao Gente aan je zijde!

Wat is een foodtruck?

Een foodtruck is een restaurant op wielen. Enkele termen die ook wel gebruikt worden voor een foodtruck zijn ‘rijdende keuken’, ‘rollende keuken’, ‘mobiele keuken’ of ‘rolling restaurant’. Van oorsprong is een foodtruck te vinden op straat. Tegenwoordig is het echter mogelijk om deze rollende keukens te boeken voor de catering van je evenement, bedrijfsfeest of zelfs bij je thuis.

Vanuit een rijdende keuken serveren chefs culinaire hapjes en drankjes op locatie. Een foodtruck huren voor op je feest, festival of evenement? Wacht dan niet langer en neem contact op met Ciao Gente, en wie weet zien elkaar binnenkort!