mobile web page generator

"Ciao Gente staat voor het algehele Italië, de gezelligheid, het eten, de plezier en de belevenis."

Mijn naam is Jordi Lambregts. Sinds mijn 16e ben ik kok van beroep en is dit mijn grootste passie en leef ik voor de creativiteit en de passie die ik eruit kan halen. Mijn passie voor het Italiaanse eten is ontstaan toen ik ben begonnen met werken in Rotterdam. In de Italiaanse keuken draait het puur om het product zelf en niet direct wat je ermee doet.

Persoonlijk vind ik dit geweldig omdat ik op deze manier puur met de smaken, geuren, en kleuren kan werken die de natuur me geeft. Daarnaast vind ik het fantastisch hoe de Italiaanse cultuur is, eten is zeer belangrijk in Italië en het brengt letterlijk mensen bij elkaar. Hier word ik dolgelukkig van en wil ik mensen dit mee geven in de gerechten die ik bereid.


“Vanaf kleins af aan ben ik verliefd op het koken.”

Deed niks liever dan kijken naar kook programma’s op tv.

Zelf in de keuken dingen proberen klaar te maken. Of te kijken naar de koks in restaurants of hotels. Naar verloop van tijd bekeek ik de film “chef”, deze film deed me de ogen naar verloop van tijd openen.

De kok die de passie had om zijn gerechten te durven koken en te willen presenteren maar het niet mocht. Hij kreeg de kans om zijn eigen foodtruck op te starten en zijn passie te kunnen delen aan mensen die het waardeerden. 

Na deze film was ik verliefd op de manier van koken en de beleving die er in zat. Ik ben direct begonnen met het schrijven van een plan en droomde ooit op een dag dat ik deze kon gaan waarmaken.

Vier jaar later kreeg ik te horen dat het mogelijk was om mijn eigen onderneming op te starten doormiddel van een investeerder van buiten af. Met veel hulp van vrienden, collega’s en familie is er totaal plaatje ontstaan van mijn dromen en is Ciao Gente waar gemaakt.