best bootstrap web building software download

"AMORE PER IL CIBO!"

"Liefde voor Italiaanse gerechten."

Ken jij Ciao Gente al, één van de meest verrassende foodtrucks? De naam van deze originele foodtruck verklapt namelijk al een beetje welk gerecht centraal staat in dit kleine restaurant op wielen. Juist ja, Pasta! Bij Ciao Gente staan producten centraal die puur en eerlijk zijn. Met minder nemen jij en je gasten op je bruiloft, bijeenkomst, evenement, feest of festival immers ook geen genoegen.

Bij Ciao Gente houden ze bovendien van variatie én originaliteit, want je bent bij deze foodtruck niet alleen aan het juiste adres voor het klassieke recept. En wil je eens echt iets anders, dan bestaat er zelfs een Italiaanse sfeer beleving! Deze wordt namelijk gemaakt van verschillende tomaten en verse mozzarella. Echt iets om je gasten mee te verrassen. Foodtruck Ciao Gente verzorgt naast hapjes ook broodjes, pasta’s, salades, soepen en desserts.

Ciao Gente is de culinaire liefdesbaby van Jordi Lambregts. In de zomer van 2016 ontstond bij Jordi het idee om zijn droom waar te maken en een eigen foodtruck te beginnen. En Ciao Gente werd tot stralend middelpunt benoemd. Voortaan hoef je dus niet meer naar een restaurant om te genieten van overheerlijke Italiaanse gerechten, maar zorg je ervoor dat foodtrick Ciao Gente op jouw feest, evenement, bijeenkomst, festival of bruiloft een plekje krijgt.